Adres: Kleine Koppel 36, 3812 PH Amersfoort

Of neem via onderstaand formulier contact op:

The Party Factory Amersfoort Ben Herder Fitness Consultancy Health and Body Studio Wolhar De Kelder De Vereeniging Vita Nova Thijs en Marisja ZEEP Architecten Bespeak De Rode Kaat De Inspiratie Zandfoort aan de Eem Restaurant de Saffraan Wijnrestaurant Merlot Dijkstra Krikke Ruperti Advocaten Enrise Gewoon aan de Slag Wereldrestaurant Dara Sloepenverhuur aan het Roer

Ondernemers binnen Rohm&Haas:

Improvive Klapwijk & Keijsers Promofabriek Growinski De Vrije Uitgevers Vormkracht Yellow Mellon Lola&Co How To Tot 2020 Zinnenprikkelend Zinin Events
Aan Het Roer

Eemhaven Amersfoort
Tel: 033 4624482
M: 06 41270860

info@aanhetroer.nl
www.aanhetroer.nl

contactpersoon
Mark Lijffijt

Aan Het Roer

‘Aan het roer’ verhuurt luxe sloepen vanuit de Eemhaven, direct grenzend aan de historische binnenstad van Amersfoort.

 

U vaart zélf op de unieke rivier de Eem. U kunt uw vaartocht uitbreiden met een goed gevulde picknickmand en/of afsluiten met een strandbarbecue. Dé ingrediënten voor een geslaagd dagje uit.

www.linkedin.com/in/marklijffijt
www.twitter.com/aanhetroer

Dara

Grote Koppel 5
3813 AA Amersfoort

033 4702302
info@dara.nl
www.dara.nl

Contactpersoon
Jimmy Bakker
jimmy@dara.nl

Wereldrestaurant Dara

Dara serveert gerechten uit het Midden- Oosten, Azië en Zuid- Europa. Eye catcher zijn de mezzes; kleine hapjes. Naast restaurant is en doet Dara meer.

 

Zo wordt Dara elke laatste vrijdag van de maand omgetoverd tot een loungebar met live muziek, en zijn er wisselende exposities van uiteenlopende kunstenaars. Dit alles maakt Dara tot een inspirerende omgeving voor vergaderingen, workshops, lezingen, borrels en diners.

Gewoon Aan de Slag

Grote Koppel 8
3813 AA Amersfoort

033 8890676
contact@gewoonaandeslag.nl
www.gewoonaandeslag.nl

Contactpersoon
Maaike Nooitgedag

Gewoon aan de Slag

Gewoon aan de slag begeleidt mensen en organisaties. We helpen veranderingen op gang te brengen, en de verandering blijvend te maken.

 

Hoe we dat doen? Door de klant aan de slag te laten gaan met haar eigen gewenste situatie. Hiervoor zetten we innovatieve methoden in, die de verantwoordelijkheid legt waar deze hoort.

Dijkstra

Grote Koppel 14
3813 AA Amersfoort

Tel: 033 4790801
Fax 033 4700788

www.dkramersfoort.nl
info@dkramersfoort.nl

Dijkstra Krikke Ruperti Advocaten

Amersfoorts enige echte strafrechtkantoor.

Vijf strafrechtspecialisten onder één dak zorgen dat u verzekerd bent van deskundige rechtshulp. 24/7 staan wij voor u klaar, pro deo of tegen scherpe tarieven.

Wijnrestaurant Merlot

Grote Koppel 16
3813 AA Amersfoort

033 4557614
info@merlot.nl
www.merlot.nl

Contactpersoon
Vincent Tomassen

Wijnrestaurant Merlot

 

In 2003 opende Merlot haar deuren en is sinds die tijd de pionier van het Eemkwartier. In 2008 heeft de bekende Haarlemse Architect, Bert Verwey, het interieur flink onder handen genomen: Een stijlvol – modern – warm en grootstedelijk interieur. De open keuken vormt het hart van het restaurant. Maar liefst 30 soorten wijn kunnen per glas geserveerd worden. Daarnaast heeft Merlot nog eens 60 andere wijnen welke per fles geserveerd worden. Open voor lunch en diner en uiteraard ook voor een glas wijn of een biertje. Sinds de zomer van 2011 is er een geheel nieuw terras: aan de voorzijde van het pand vlakbij de rivier De Eem.

Restaurant De Saffraan

Kleine Koppel 3
3812 PG Amersfoort

info@desaffraan.nl
www.desaffraan.nl
033 4481753

De Saffraan

Restaurant de Saffraan is gevestigd op de “Hoop op Welvaart” een 100 jaar oude klipper, die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 hebben wij onze deuren geopend en in november 2009 is het restaurant bekroond met één Michelinster.

…smaak…geur…liefde…passie…gedreven…gezellig…verwennen…lachen…hartstocht…plezier…leven…genieten…natuur…eten…creatief…drinken…

Dit zijn de dingen waarom wij zo ontzettend veel houden van ons vak. Wij proberen u hier dan ook zoveel mogelijk van mee te geven en hopen dat u in het restaurant met ons mee geniet.

Zandfoort aan de Eem

Kleine Koppel 20/21
3812 PH Amersfoort

033 448 19 51
info@zandfoort.nl
www.zandfoort.nl

Contactpersoon
André van Gelderen

Zandfoort aan de Eem

Uniek restaurant, gezellige bar en fantastische danslocatie.

 

Kom snel kennismaken met onze uitstekende kaart. Kom met je kidz naar de KlupClub. Of kom dansen bij de Danssalon, Ouwe Lulle Disco Show, een spectaculair concert of clubspecial. De leukste locatie voor bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook vergaderingen, presentaties en workshops.

Bespeak

Oliemolenkwartier 100
3812 PB Amersfoort
31 (0)33 2100150

info@bespeak.nl
www.bespeak.nl
Twitter: @bespeakers

Contactpersoon
Marije Mentink

Bespeak

Bespeak helpt brancheorganisaties, kenniscentra, opleiders en uitgevers die worstelen met de vraag hoe zij bedrijfs- en/of branchespecifieke kennis toegankelijk kunnen maken voor hun doelgroepen.

 

Dit doen wij door opleidingsbehoeften te vertalen naar producten zoals lesmaterialen, e-learning, trainings- en examentrajecten. Hierbij staan doelgroep en kwaliteit van de content altijd centraal, maar houden we ook implementatie en exploitatie van het opleidingsproduct in ons hoofd. Zo wordt leren uitdagend en hebben opleidings-producten gegarandeerd succes in de markt.

Zeep Architecten

Oliemolenkwartier 100
3812 PB Amersfoort

Tel: 033 4612486
Fax: 033 4610957
www.zeeparchitecten.nl

Contactpersoon
Jan Poolen

ZEEP Architecten

In de voormalige fabriek van Rohm and Haas is op initiatief van ZEEP architecten een unieke enclave voor creatieve bedrijven gerealiseerd.

 

ZEEP architecten werkt daar aan duurzame concepten en innovaties in de getransformeerde fabriek. Een bottom-up ontwikkeling vanuit de gebruikers. ZEEP staat voor interdisciplinaire samenwerking, BIM, flexibiliteit, energie, hergebruik, de stad en het landschap.

Enrise

Grote Koppel 7-B
3813 AA Amersfoort
088 5553300

welcome@enrise.com
www.enrise.com
twitter.com/enrise

Contactpersoon:
Martijn van de Polder
martijn@enrise.com

Creative Web Technology

Enrise helpt organisaties bij het waarmaken van hun online ambitie. Daartoe bouwen onze specialisten al meer dan tien jaar webapplicaties en technisch complexe sites. Het is onze missie én onze passie.

Code Cuisine

Wij programmeren zoals een topchef een maaltijd bereidt. Code Cuisine betekent dat we de beste technische ingrediënten gebruiken die op de markt te krijgen zijn. We combineren ze op beproefde wijze, maar ook in nieuwe combinaties en variaties. Zo creëren we telkens de beste oplossing voor onze klanten. Iedereen houdt immers van lekker eten, maar niemand heeft exact dezelfde smaak.

Consultancy Health & Body

Postbus 574
3800 AN Amersfoort

Koppelweg 106
3813 SE Amersfoort

033 23022579
info@adviesbureauchb.nl
www.adviesbureauchb.nl

Consultancy Health & Body

Praktijk voor natuurgeneeskunde, afslanken, voeding, straling, massages en coaching

De Vereeniging

Kleine Koppel 36
3812 PH Amersfoort

033 7520332
www.devereeniging.nl
eten@devereeniging.nl
Open van maandag tot en
met zaterdag vanaf 11:00 uur.

Contactpersoon
Nathalie Feld
nathalie@devereeniging.nl
06-25564705

Eten bij de Vereeniging

Eten bij de Vereeniging voor gemakkelijk, gezond genoegen.

 

We eten wat de pot schaft, met iedere dag wat anders op het menu voor lunch en diner. Er is altijd keuze uit een vis, vlees en vegetarisch hoofdgerecht. Het is gezond en staat snel op tafel, kom eens bij ons aanschuiven!